Η κοινωνική μας δράση 1-6 Δεκεμβρίου: Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία και ευαισθητοποίηση για τα αφροδίσια νοσήματα

Κοινωνική δράση 1-6 Δεκεμβρίου, εβδομάδα ενημέρωσης για τα αφροδίσια

Κοινωνική δράση 1-6 Δεκεμβρίου, εβδομάδα ενημέρωσης για τα αφροδίσια

Τα κονδυλώματα και ο έρπης γεννητικών οργάνων είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που συναντάμε στο ιατρείο σε καθημερινή βάση. Την 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Μέρα κατά του Aids. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Cosmetic Derma Medicine προσφέρει για 1 εβδομάδα χωρίς κόστος δερματολογική ενημέρωση και σας παρέχει συμβουλές για αφροδίσια νοσήματα που ίσως σας απασχολούν: κονδυλώματα, έρπης γεννητικών οργάνων, γονόρροια, μολυσματική τέρμινθος κ.ά.

Ο έλεγχος θα γίνει από δερματολόγους-αφροδισιολόγους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλ.: 210 6980451 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Τα αφροδίσια που θα δούμε 1-6/12 είναι:

α) Κονδυλώματα: Πρόκειται για καλοήθεις βλάβες που είναι άλλοτε επηρμένες, άλλοτε επίπεδες και εντοπίζονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων (αιδοίο, βάλανος, πρωκτός κ.α). Μεταδίδονται κυρίως με την σεξουαλική επαφή εξαιτίας του ιού HPV (το προφυλακτικό δεν προστατεύει τελείως). Σπάνια οι βλάβες ίσως προκαλέσουν καρκίνο στην περιοχή (γιγιαντιαία κονδυλώματα).
Η λύση: Η πιο εξελιγμένη μέθοδος είναι το λέιζερ C02 που σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα κονδυλώματα ακόμα και σε 1 συνεδρία.

β) Έρπης γεννητικών οργάνων: Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν φυσαλίδες σε ερυθρή βάση στη βάλανο, τον κορμό του πέους, τον κόλπο κ.ά, όλα τις μέρες της έξαρσης. Η γιατρός προτείνει αντιιικά φάρμακα.

γ) Γονόρροια: Θα παρουσιάσετε, μεταξύ άλλων, έκκριση υγρού από την ουρήθρα. Η θεραπεία γίνεται με ενέσιμα αντιβιοτικά (κεφαλοσπορίνη).

δ) Σύφιλη: Θα δείτε έλκη στο δέρμα, διογκωμένους λεμφαδένες και εξάνθημα στο σώμα. Η θεραπεία βασίζεται σε χορήγηση πενικιλίνης.

ε) Μολυσματική τέρμινθος: Μοιάζουν στην εμφάνιση με κονδυλώματα και μεταδίδονται ακόμα και από την τουαλέτα. Η αντιμετώπιση γίνεται με λέιζερ C02.

No Comments Yet.

Leave a comment

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ 210 6980451