Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα έχει εργαστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (τμήματα Παθολογίας και Παθολογικής Ανατομίας), ενώ έλαβε ειδικότητα της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» και μέχρι πρότεινος υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα «Peeling – Υπεριδρωσίας» και στο Τμήμα Ψωρίασης. Επίσης είναι η επιστημονική διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της κλινικής Cosmetic Derma Medicine που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Η Δρ Τσιατούρα έχει μετεκπαιδευτεί στην Αισθητική Δερματολογία και Laser στο University of Colorado Hospital, στις ΗΠΑ και στο τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημίου του Graz της Αυστρίας. Η διδακτορική της διατριβή έχει τίτλο: «Ανοσοϊστοχημική μελέτη της αγγειογένεσης και της λεμφαγγειογένεσης στο βασικοκυτταρικό και ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα του δέρματος καθώς και σε προκαρκινωματώδεις δερματικές αλλοιώσεις. Συσχέτιση με κλινικές παραμέτρους».

Η ίδια έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στη Δερματολογική Ογκολογία και στις τεχνικές δερματοσκόπησης και χαρτογράφησης σπίλων. Επίσης έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων που χτυπούν το δέρμα, όπως είναι τα κονδυλώματα και υιοθετεί τελευταίες τεχνικές εξάλειψής του, όπως είναι το λέιζερ διοξειδίου.

Το 2009 της χορηγήθηκε υποτροφία από την Γ΄Κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός». Η Δρ Τσιατούρα έχει πάρει μέρος σε περισσότερα από 100 ιατρικά συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες για διάφορες δερματικές νόσους και αυτοάνοσα νοσήματα όπως π.χ. η ψωρίαση. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε αξιόπιστα επιστημονικά περιοδικά.

Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα είναι δερματολόγος- αφροδισιολόγος. Έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και της Ελληνικής HPV Εταιρείας.

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ 210 6980451