Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη γεννήθηκε στην Λαμία και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε το τελευταίο έτος των σπουδών της στο τμήμα Ιατρικής του πανεπιστημίου Heinrich-Heine στο Düsseldorf της Γερμανίας. Έκανε την πρακτική της άσκηση στα τμήματα Δερματολογίας, Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογίας, Παιδιατρικής, Νεφρολογίας, Αιματολογίας-Ογκολογίας στην Πανεπιστημιακή κλινική Heinrich-Heine-Universitat Düsseldorf. Το 2009 έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησαν 5 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές της Γερμανίας, ώστε να λάβει την ειδικότητα του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου. Τα πρώτα 2 χρόνια στο πλαίσιο της ειδικότητας Δερματολογίας εργάστηκε σε ιδιωτική κλινική Δερματολογίας, Φλεβολογίας & Αλλεργιολογίας στο Heiligenhaus της Γερμανίας. Το 2012-2013 έκανε την ειδικότητά της σε κλινική Δερματολογίας και Αλλεργιολογίας στο Wiesbaden της Γερμανίας.

Η τελευταία της εργασία ήταν στην πανεπιστημιακή κλινική Δερματολογίας, Αλλεργιολογίας και Αφροδίσιων νόσων St. Josef Hospital-RUB στην πόλη Bochum.
Το 2015 έλαβε την ειδικότητα του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου. Ως δερματολόγος έχει πλούσια εμπειρία στην αλλεργιολογία και τη φλεβολογία, αλλά και τη δερματοχειρουργική καθώς έχει ασχοληθεί με όλο το φάσμα των παραπάνω χάρη στην εργασιακή εμπειρία της.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα, διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Σήμερα η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη είναι αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser της Cosmetic Derma Medicine.

Η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη είναι αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser της Cosmetic Derma Medicine.

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ 210 6980451